Taakbrigades in samenwerking met Randstad

19-04-2021

Om zorginstellingen in de Achterhoek, Stedenvierkant en regio Zwolle extra te kunnen ondersteunen, worden momenteel door Randstad ‘Taakbrigades’ opgezet.

Deze brigades leiden op voor een aantal zorgtaken op niveau- 3. Zij zijn primair bedoeld om instellingen in de Ouderenzorg, Thuiszorg en Gehandicaptenzorg te ondersteunen.

Zij-instromers (mensen zonder werk/opleiding in de zorg) worden via Randstad opgeleid voor diverse verzorgende taken waaronder ook eenvoudige verpleegkundige handelingen. Randstad regelt de werving, opleiding, een werkplek en begeleidt je zodat je inzetbaar bent op de werkvloer.

Het is een kort traject (tot juli of tot september 2021), waarbij je je kunt inzetten voor de belangrijke zorg-sector en waar je in de praktijk kennis kunt maken met het werk. Als het bevalt kan het een mooie opstap zijn naar een opleiding en loopbaan in zorg en welzijn. 

Heb je interesse om aan de slag te gaan binnen een Taakbrigade, mail dan naar ZorgSelect (info@zorgselect.nl). Wij sturen jouw gegevens dan door aan Randstad en zij nemen contact met je op.

Vacatures Taakbrigades

Omscholing ADL assistent zorg Epe

ADL ondersteuner zorg Nijkerk

ADL ondersteuner zorg Nunspeet